Activitats a l’escola

En aquest apartat trobareu totes les activitats obertes a tothom, que fem de forma regular i a les quals us podeu apuntar de forma puntual o regularment. Normalment, totes aquestes activitats s’acostumen a fer els divendres per la tarda.

En el nostre Facebook (www.facebook.com/escolaiespaidefrances), també hi trobareu puntualment totes les novetats, així com l’agenda mensual amb tot el què fem.

Le P’tit Déj.
Tots els divendres de 9h a 10h pots venir al grup de conversa que tenim a l’hora del Petit Déjeuner. Aquest grup de conversa està obert a tothom i l’objectiu és fer una classe de conversa en un ambient distès, tot prenent un cafetó. Per assistir només has de reservar plaça com a màxim  el dia anterior.

Rendez-vous francophone              
Després d’una jornada de feina, veniu a l’escola a passar una estona agradable i de desconnexió de la jornada… Hi trobareu gent com vosaltres, interessada per la llengua i la cultura francesa, i amb moltes ganes de parlar francès… Serà una estona d’intercanvis culturals on podreu practicar el vostre francès i conèixer gent nova (el preu inclou un refresc)

Conversations thématiques
Es tracta d’un grup de conversa, obert a tothom, que es reuneix un parell de cops al mes, aprofitem per fer una estoneta de conversa en francès, tot comentant una peli treballada prèviament. Cal reservar plaça.

Sortides lúdiques i educatives
Regularment fem sortides / excursions a França per mirar de fer un dia d’immersió lingüística i intentar posar en pràctica tot el que hem anat aprenent, en un entorn immillorable, com és el nostre país veí : LA FRANCE.

Pause Gastronomique
Evidentment no podem oblidar la gastronomia francesa. Organitzarem trobades gastronòmiques on podreu assaborir  productes francesos. Cal reservar plaça.

Coin détente
A l’escola hi ha un espai per a la Biblioteca/Mediateca per als alumnes i els socis, on podran consultar llibres de lectura, pel.lícules, premsa,…